0740 260947
office@targcopii.ro

Despre noi

Vă rezervaţi un loc, vă aduceţi lucrurile şi le vindeţi.
Atât de simplu!

Sunt mămică a doi copii minunaţi. După naşterea lor vazându-i în primul an de viaţă nu mi-a venit să cred cât de repede cresc. La fiecare 4-6 săptămâni le schimbam garderoba, iar jucariile îndrăgite deveneau plictisitoare pentru ei de la o zi la alta. Aşadar după un timp, când nu am mai avut loc în casă de lucrurile pe care nici nu le mai foloseau, am început să ofer aceste lucruri prietenilor mei cu copii mai mici. Dar am constatat ca şi ceilalţi părinţi au aceeaşi problemă – prea multe haine şi jucării rămase de la copii. Foarte mulţi au primit haine, jucării şi cadouri atunci când s-au nascut copii. Unele articole nici măcar nu au fost folosite. Aşa s-a ajuns la idea Târgului pentru Copii Active Baby, eveniment practicat în străinătate de mult timp.

Cumpără și vinde produse de copii la
Târgul pentru Copii Active Baby!​

Organizăm târguri pentru copii în oraşul Cluj Napoca.

La Târgul pentru Copii Active Baby oferim mamelor posibilitatea să vândă hainele de calitate rămase mici de la copii lor, jucăriile şi alte accesorii. Scopul este conștientizarea faptului că lucrurile care s-au adunat dealungul timpului şi nu se mai folosesc pot deveni din nou utile pentru alte persoane.

Târg pentru Copii Active Baby funcţionează deoarece naşte relaţii win-win în care fiecare parte are de câştigat. Mămicile vând hainele, jucăriile şi accesoriile rămase de la copii, recuperează o parte din banii investiţi, şi îşi eliberează spaţiul ocupat de aceste lucruri. Pe de alta parte, cumpărăturile făcute la Târgul pentru Copii Active Baby sunt o modalitate ideală pentru a economisi bani şi pentru a cumpăra articole de calitate la preţuri mult mai mici decât în magazine.

La Târgul pentru Copii Active Baby sunteţi aşteptaţi cu întreaga familie. Este o ocazie bună să vă întâlniţi cu celelalte mămici, să staţi la poveşti şi bineînţeles să faceţi târguri!

Asadar, dacă aveţi în casă articole pentru copii în stare bună pe care nu le mai folosiţi puteţi veni cu ele la Târgul pentru Copii Active Baby.

Dacă eşti o mămică creativă te încurajăm să vii la Târgul pentru Copii Active Baby pentru a-ţi prezenta produsele.

În cele din urmă încurajăm toate mămicile să vină la Târgul pentru Copii Active Baby să vândă şi să cumpere.

Vă aşteptăm cu drag!