0740 260947
office@targcopii.ro

Informaţii Utile

Informaţii înscriere

 1. La Târgul pentru Copii Active Baby participanţii trebuie să facă o rezervare de loc din timp.

 2. Înscrierile la Târgul pentru Copii Active Baby încep în momentul în care apare afişul evenimentului pe siteul nostru targcopii.ro, pe canale media şi pe reţele de socializare şi se încheie în momentul în care se ocupă toate locurile. Vă rugăm să ţineţi cont că acest lucru se poate întâmpla în cateva ore sau în cateva zile. Rezervaţi un loc cât de repede posibil.

 3. Înscrierile se fac doar telefonic la numărul de telefon 0740260947!

 4. Nu acceptăm înscrieri pe sms, email sau facebook.

 5. Rezervarea este valabila in cazul in care ati primit confirmarea colegilor.

 6. persoană poate să rezerve doar un singur loc.

 7. În momentul înscrierii vă rugăm să ne furnizaţi următoarele date: nume, prenume, număr de telefon, adresă de email, respectiv ce anume doriţi să vindeţi.

 8. După ce aţi făcut înscrierea veţi primi un email cu detalii legate de târg cel târziu înainte cu 4 zile de la data evenimentului.

 9. Aveţi obligaţia să ne confirmaţi prezenţa la târg.

 10. Pentru a participa la târg trebuie să achitaţi o taxă de participare. Aceasta taxa este diferită pentru cei care vând lucruri folosite şi pentru cei care vin cu lucruri noi la târg. Astfel nu puteţi vinde lucruri noi fără să ne anunţaţi în prealabil, doar daca este vorba de 1-2 bucăti.

 11. Dacă a intervenit ceva şi nu mai puteţi veni la târg vă rugăm să ne anunţaţi pentru a putea da ocazia şi altor mămici să participe la târg.

 12. Dacă sunteţi o firmă care oferă produse pentru copii şi bebeluşi şi doriţi să participaţi la Targul pentru Copii Active Baby vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii.

Informaţii pentru cumpărători

Intrarea la Târgul pentru Copii Active Baby pentru cumpărători este gratuită.

La Târgul pentru Copii Active Baby veţi găsi haine, încălţăminte şi accesorii pentru copii până la 10 ani, jucării, cărţi, haine pentru gravide, pătuţuri, cărucioare, scaune auto, balansoare scoase la vânzare de mămici.

CÂTEVA SFATURI:

 1. Faceţi o listă cu ceea ce doriţi să cumpăraţi la târg. Acest lucru vă va ajuta să găsiţi produsele pe care le doriți cel mai mult.

 2. Fiţi printre primii care sosiţi la târg pentru a găsi cele mai bune oferte.

 3. Aduceti-vă o plasă mare pentru lucrurile pe care le cumpăraţi. De obicei vânzătorii vă dau plăsuţe mici care nu ţin prea mult.

 4. Dacă vă place ceva, nu ezitaţi să îl cumpăraţi, s-ar putea să nu îl mai găsiţi după ce reveniţi.

 5. Negociaţi! Dacă aţi găsit ceva care chiar vă place, dar v-i se pare mult preţul cerut, face-ţi o ofertă. De obicei, mămicile sunt dispuse să negocieze. Dacă cumpăraţi mai multe produse de la aceeaşi mămică, s-ar putea să primiţi o reducere sau un produs în plus.

 6. Verificaţi produsele pe care doriţi să le cumpăraţi. Asiguraţi-vă că nu lipsesc nasturii, că fermoarele funcţionează. Uneori hăinuţele cele mai adorabile pot avea pete, şi cele mai frumoase jucării pot avea defecte.

 7. Să aveţi bani de rezervă, în caz că găsiţi un produs mare (de ex., pătuţ, scaun auto, cărucior) să îl puteţi achiziţiona. Dacă se întâmplă să nu aveţi suficienţi bani la voi, dar sunteti interesaţi de ceva anume, cereţi de la mămica vânzătoare datele de contact, pentru a putea lua ulterior legătura cu ea.

 8. Profitaţi de reducerile de ultimă oră. Dacă veniţi mai târziu puteţi obţine preţuri mai bune, deoarece mămicile îşi reduc preţurile în ultima oră. Aproape toată lumea este mult mai dispus să negocieze, pentru a se întoarce acasă cu cât mai puţine lucruri.

Distracţie plăcută şi să nu uitaţi că vă ajutaţi familia, participând la acest târg.

Informaţii pentru vânzători

CE POT SĂ VÂND?

 • La Târgul pentru Copii Active Baby puteţi vinde haine rămase mici de la copii şi accesorii pentru copii. Acestea trebuie să fie obligatoriu în stare bună, fără pete în cazul hainelor şi fără defecte în cazul celorlalte articole.

 • Puteţi vinde şi haine noi, în cazul în care este vorba de doar câteva bucăti pe care nu aţi reuşit să iI le daţi copilului.

 • De asemenea puteţi aduce la târg şi articole pentru gravide.

 • Dacă sunteţi o mămică creativă şi aveţi produse hand-made veniţi cu ele la Târgul pentru Copii Active Baby.

CE NUMĂR AM?

 • Locurile se ocupă în ordinea înscrierii, excepţie făcând de la această regulă sponsorii.

 • Numărul standului se comunică în momentul înscrierii telefonice. Dacă nu vi se comunică numărul, puteţi să îl solicitaţi. Dacă aţi uitat numărul, vă rugăm să ne contactaţi oricând şi v-il comunicăm cu drag.

CÂT SPAŢIU AM?

 • Spaţiul alocat este o supra-faţă goală de 180 x 180 cm.

 • Fiecare vânzător trebuie să respecte spaţiile delimitate.

 • Masa pe care o aduceţi nu poate fi mai mare de 70×150 cm. Dacă veniţi cu o masă mai mică veţi avea loc şi pentru un suport de umeraşe.

 • Vă rugăm să aveţi mare grijă de spaţiul în care se desfăsoară targul.

 • După terminarea târgului vă rugăm să lăsaţi spaţiul curat!

CUM PLĂTESC?

 • Plata se face în numerar la locul târgului, înainte de târg într-o zi specificată în regulamentul pe care îl veţi primi pe email înaintea fiecărui târg.

CÂTEVA SFATURI:

 1. Zâmbiţi, un vânzător vesel, prietenos atrage mai mulţi cumpărători.

 2. Organizaţi-vă lucrurile în funcţie de gen, vârstă, anotimp, în caz că cineva este interesat de ceva anume să-l găsiţi uşor.

 3. Spălaţi hainele, călcaţi-le dacă este cazul, în aşa fel le puteţi vinde mult mai repede.

 4. Pentru lucrurile mai mari (patuţ, scaun auto, cărucior) faceţi acasă un afiş pe care să scrieţi caracteristicile produsului, eventualele defecte. Puteţi să treceti şi preţul. Această foaie o puteţi pune în pătuţ, cărucior.

 5. Pentru mărunţişuri puteţi aduce o cutie, pe care să scrieţi „Orice bucată X RON”, astfel puteţi să atrageţi mulţi cumpărători!

 6. Să aveţi la voi bani mărunţi pentru a putea da rest, şi pungi să le daţi cumpărătorilor. De obicei aceştia cumpără mai multe lucruri de la un vânzător şi e bine să îi serviţi corespunzător.

 7. Să aduceţi o faţă de masă, este mult mai estetic aşa.

 8. Să aveţi foi de hârtie şi pix să puteţi lăsa datele de contact persoanelor interesate de vre-un produs pe care eventual l-aţi uitat acasă.

 9. Dacă cineva dintre mămici confecţionează haine pentru copii, căciuliţe sau alte accesorii, poate să aducă şi să împartă cărţi de vizită.